Verzendkosten binnen Nederland zijn altijd gratis. Verzendkosten naar België zijn €6,95 - 5% korting bij afhalen in onze showroom in Oostvoorne

Lokvoer pellets

Onze lokvoerpellets worden gebruikt in de witvisserij en karpervisserij. Het zijn zinkende pellets en lossen na een aantal uren vanzelf op zodat er een aantrekkelijk voerspoor kan ontstaan.

Tevens krijgt u bij elke baal of emmer spaarpunten die u weer kunt inwisselen voor gratis producten.
Als u meer wilt weten lees dan onder ''Informatie'' hoe het spaarsysteem werkt.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 16L/10KG ''Banaan'' pellets 8MM
  Onze lokaas "Banaan" zijn aantrekkelijke, gele en sterk geurende 8MM pellets. De pellet is waterstabiel en is vooral geschikt voor de karpervisserij of witvisserij. Ze kunnen worden gevoerd als losse pellets of worden toegevoegd aan lokvoer en zijn gemakkelijk te schieten met een katapul..
  Onze lokaas "Banaan" zijn aantrekkelijke, gele en sterk ...
  Excl. BTW: € 28,88 € 34,95
 • 8MM 25KG ''Banaan'' karper pellets
  Onze zinkende "Banaan" pellets zijn aantrekkelijke, geel en sterk geurende 8MM pellets. De pellet is waterstabiel en is vooral geschikt voor de karpervisserij of witvisserij. Ze kunnen worden gevoerd als losse pellets of worden toegevoegd aan lokvoer en zijn gemakkelijk te schieten met een kata..
  Onze zinkende "Banaan" pellets zijn aantrekkelijke, geel en ste...
  Excl. BTW: € 33,02 € 39,95 € 64,95
 • 16L/10KG ''Aardbei'' pellets 8MM
  Onze lokaas "Aardbei" zijn aantrekkelijke, rode en sterk geurende 8MM pellets. De pellet is waterstabiel en is vooral geschikt voor de karpervisserij of witvisserij. Ze kunnen worden gevoerd als losse pellets of worden toegevoegd aan lokvoer en zijn gemakkelijk te schieten met een k..
  Onze lokaas "Aardbei" zijn aantrekkelijke, rode en ...
  Excl. BTW: € 28,88 € 34,95
 • 8MM 25KG ''Aardbei'' karper pellets
  Onze zinkende "Aardbei" pellets zijn aantrekkelijke, rode en sterk geurende 8MM pellets. De pellet is waterstabiel en is vooral geschikt voor de karpervisserij of witvisserij. Ze kunnen worden gevoerd als losse pellets of worden toegevoegd aan lokvoer en zijn gemakkelijk te schieten met ..
  Onze zinkende "Aardbei" pellets zijn aantrekkelijke, rod...
  Excl. BTW: € 33,02 € 39,95 € 64,95

De waardering van www.visvoergroothandel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 72 reviews.