Verzendkosten binnen Nederland zijn altijd gratis. Verzendkosten naar België zijn €6,95 - 5% korting bij afhalen in onze showroom in Oostvoorne

Steri-7 Desinfectie

De Prologic Steri-7 Xtra is een desinfectie middel die met water kan verdund worden. Steri-7 is het enige ontsmettingsmiddel/bacteriën dodende middel op de markt wat ook echt werkt! 99.999% van de aanwezige bacteriën binnen enkele seconden gedood. Hiermee wordt het verspreiden van ziekten tot een minimum beperkt. Ook het gevreesde Koi Herpes Virus (KHV) wordt hiermee behandeld! Het geneest niet maar zorgt er wel voor dat er geen verspreiding meer mogelijk is.

Het is een onmisbare tool voor elke koi liefhebber en in Engeland zelfs verplicht bij elke visvijver om te gebruiken! Steri-7 wordt als ontsmettingsmiddel onder andere ook gebruikt door Artsen zonder Grenzen en blijkt dus te werken op mens en dier. Steri-7 is een Britse onderneming die internationaal o.a actief is in gezondheidzorg en alle landbouwsectoren.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Steri-7 Xtra High Level Biocidal Wipes
  Deze Steri-7 doekjes zijn veilig om te gebruiken op elk oppervlak inclusief materiaal en kan ook worden gebruikt voor het reinigen en ontsmetten van je handen.  Steri-7 is het enige ontsmettingsmiddel/bacteriën dodende middel op de markt wat ook echt werkt! 99.999% van de aanwezige bacteriën..
  Deze Steri-7 doekjes zijn veilig om te gebruiken op elk oppervl...
  Excl. BTW: € 8,22 € 9,95 € 13,95
 • Steri-7 Xtra Personal Net Dip
  De Prologic Steri-7 Xtra Personal Net Dip is een desinfectie middel die met water kan verdund worden. Hiermee kan je b.v schepnetten, vervoerbakken, quarantaine bakken ect mee kunnen ontsmetten. Steri-7 is het enige ontsmettingsmiddel/bacteriën dodende middel op de markt wat o..
  De Prologic Steri-7 Xtra Personal Net Dip is een desinfect...
  Excl. BTW: € 16,49 € 19,95 € 24,95

De waardering van www.visvoergroothandel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 72 reviews.