Verzendkosten binnen Nederland zijn altijd gratis. Verzendkosten naar België zijn €6,95 - 5% korting bij afhalen in onze showroom in Oostvoorne

Koivoer 15/25 KG zakken

Het koivoer is al jaren bekend in de koi wereld en wordt door veel bekende koizaken verkocht onder eigen label. Kwalitatief gezien doet het niet onder voor de bekende merken in Nederland zoals Hikari, Takazumi, Medicarp ect. Het voer is namelijk ontwikkeld door Japanse experts met ruim 100 jaar ervaring, dus wij garanderen een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. We laten het voer in Europa volgens de originele ingredienten maken. Op deze manier kunnen wij altijd snel leveren en blijft de kwailiteit gewaarborgd.


Tevens krijgt u bij elke baal spaarpunten die u weer kunt inwisselen voor gratis producten, mits u zich aanmeldt als klant.
Als u meer wilt weten lees dan onder ''Informatie'' hoe het spaarsysteem werkt.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 15KG Koivoer Supreme Plus (NIEUW)
  Deze Supreme Plus (voorheen Supreme mix) hebben we samengesteld van onze 3 beste voeren, als u het topkwaliteit voer wilt tegen een betaalbare prijs dat is dit onze aanrader!!   Onze mix bevat de volgende voeren: Health Plus (25%) Supreme (25%) Super Growth (50%) U kri..
  Deze Supreme Plus (voorheen Supreme mix) hebben we samengesteld...
  Excl. BTW: € 66,07 € 79,95 € 99,95
 • 15KG Koivoer Winter 5.8MM
  Onze Winter koivoer is geschikt voor zowel koi als andere siervissen voor in het (evt ook kouder voorjaar) najaar en winter als de water temperaturen lager zijn. Het grote voordeel van het (matig) doorvoeren van de koi in de najaar en winter is dat de koi dan niet al hun in de zomer opgebouwde ve..
  Onze Winter koivoer is geschikt voor zowel koi als andere sierv...
  Excl. BTW: € 49,55 € 59,95 € 74,95
 • 15KG Koivoer All Season Plus 5.8MM
  All Season Plus is ons nieuwste drijvende voer dat we na 2 jaar ontwikkelen in de markt hebben gezet. Het is een voer dat al met lage temperaturen kan worden gevoerd en is daarmee een uitstekend voorjaars, zomer en najaarsvoer. De Plus betekent dat we extra vitaminen en mineralen hebben toegevo..
  All Season Plus is ons nieuwste drijvende voer dat we na 2 jaar...
  Excl. BTW: € 49,55 € 59,95 € 69,95
  Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
 • 15KG Koivoer Duo Plus 6.0 MM
  Duo Plus is een speciaal, zelf ontwikkeld, koivoer dat zorgt voor een mooie body en een goede kleurontwikkeling (dmv Spirulina en Algen). Dit voer kan dagelijks worden gevoerd en zorgt voor een betere groei en een voorspelbare conditie zonder voor vet opstapeling te zorgen. Bovendien kan men de..
  Duo Plus is een speciaal, zelf ontwikkeld, koivoer dat zor...
  Excl. BTW: € 57,81 € 69,95 € 89,95
  Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
 • 15KG Koivoer Grow 3.0MM
  Grow 3.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitgehalte voor een goede groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer zoals onze Grow 3.0 MM. De juiste eiwit/vet verhouding geeft niet alleen een goede groei en spierontwikkeling m..
  Grow 3.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitg...
  Excl. BTW: € 41,28 € 49,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • 15KG Koivoer Grow 4.5MM
  Grow 4.5MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitgehalte voor een goede groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer zoals onze Grow 4.5MM. De juiste eiwit/vet verhouding geeft niet alleen een goede groei en spierontwikkeling maar he..
  Grow 4.5MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitg...
  Excl. BTW: € 41,28 € 49,95
 • 15KG Koivoer Grow 6.0MM
  Grow 6.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitgehalte voor een goede groei. Vooral op jonge leeftijd kan de groeipotentie goed worden benut met een eiwitrijk voer zoals onze Grow 6.0MM. De juiste eiwit/vet verhouding geeft niet alleen een goede groei en spierontwikkeling maar he..
  Grow 6.0MM is een complete drijvende grower met een hoog eiwitg...
  Excl. BTW: € 41,28 € 49,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • 15KG Koivoer Health Plus 5.8MM
  Health Plus is een van onze topvoeren, dit voer heeft een positieve werking op het immuunsysteem van de Koi, zodat deze beter bestand is tegen ziektes. Het voer bevat o.a. Biergist en Macrogard (sterk gezuiverde Beta-1,3/1,6- glucanen), wat al jaren bekend staat om zijn goede eigenschappen. Daarnaas..
  Health Plus is een van onze topvoeren, dit voer heeft een posit...
  Excl. BTW: € 99,13 € 119,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • 15KG Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 3.0 MM
  VISGROOTHANDEL.NL IS GESTOPT MET DIT VOER OMDAT WIJ NIET MEER ACHTER DE KWALITEIT STAAN, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR BETERE OPTIES!!! ..
  VISGROOTHANDEL.NL IS GESTOPT MET DIT VOER OMDAT WIJ NIET MEER A...
  Excl. BTW: € 41,28 € 49,95
 • 15KG Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 4.5MM
  VISGROOTHANDEL.NL IS GESTOPT MET DIT VOER OMDAT WIJ NIET MEER ACHTER DE KWALITEIT STAAN, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR BETERE OPTIES!!! ..
  VISGROOTHANDEL.NL IS GESTOPT MET DIT VOER OMDAT WIJ NIET MEER A...
  Excl. BTW: € 41,28 € 49,95
 • 15KG Koivoer Mix Rood/Groen/Wit 6.0MM
  VISGROOTHANDEL.NL IS GESTOPT MET DIT VOER OMDAT WIJ NIET MEER ACHTER DE KWALITEIT STAAN, NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR BETERE OPTIES!!! ..
  VISGROOTHANDEL.NL IS GESTOPT MET DIT VOER OMDAT WIJ NIET MEER A...
  Excl. BTW: € 41,28 € 49,95
 • 15KG Koivoer Super Color 5.8 MM
  Onze Super Color is een specifiek voer verrijkt met een hoog percentage Spirulina. Dit zorgt ervoor dat de kleuren van uw Koi helderder, dieper en intenser worden. Bovendien ondersteunt het de gezondheid van de Koi. De ingrediënten  zijn door de jaren heen geperfectioneerd  voor optim..
  Onze Super Color is een specifiek voer verrijkt met een ho...
  Excl. BTW: € 82,60 € 99,95
 • 15KG Koivoer Super Growth + Visolie 5.8MM
  Super Growth + Visolie is speciaal ontwikkeld voor onze kwekers, het heeft een extra hoog percentage visolie wat een positieve werking heeft op de darmflora van de Koi. Visolie bevat namelijk essentiële aminozuren/vetzuren (bv. Omega-3) en vitaminen. Super Growth + Visolie 5.8MM is een uit..
  Super Growth + Visolie is speciaal ontwikkeld voor onze kwekers...
  Excl. BTW: € 49,55 € 59,95 € 66,95
 • 15KG Koivoer Super Growth 5.8MM
  Onze Super Growth heeft een unieke, zelf ontwikkelde, samenstelling dat uitermate geschikt is voor de opgroeiende Koi. De grote mate van opname en vertering van het voer zorgt voor verbeterde groeiresultaten. De ingrediënten  zijn door de jaren heen geperfectioneerd  voor optimale opn..
  Onze Super Growth heeft een unieke, zelf ontwikkelde, samenstel...
  Excl. BTW: € 49,55 € 59,95 € 63,95
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • 15KG Koivoer Supreme 5.8MM
  Supreme is onze absolute topvoer en echt voor de Koi liefhebber die alleen voor het hoogste kwaliteit voer wil gaan. Dit voer bevordert de groei en kleur op een 100% natuurlijke wijze, voornamelijk door Paprika, Bloedplasma, Biergist en zeer hoog percentage Vismeel en Krillmeel. De resultaten zijn v..
  Supreme is onze absolute topvoer en echt voor de Koi liefhebber...
  Excl. BTW: € 156,98 € 189,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • 25KG All Season Zinkend 3.0 MM
  All Season Zinkend is een licht verteerbaar voer, dat het hele jaar door gevoerd kan worden, dus ook in de winter. Omdat dit voer uiterst licht verteerbaar is, zorgt het voor verbeterde doorstroming in de ingewanden van de Koi. Dit verkleint de kans op opstoppingen (obstipatie) en inf..
  All Season Zinkend is een licht verteerbaar voer, dat...
  Excl. BTW: € 82,60 € 99,95
 • 25KG Koivoer Growth zinkend 4.5 MM
  Growth Zinkend is een zinkend voer dat een lagere eiwit gehalte heeft dan onze normale drijvende Grower, mede hierdoor kan het al gevoerd worden vanaf lagere water temperaturen. Zinkend voer heeft als voordeel dat het in alle rust en zonder voedselnijd optimaal kan worden gegeten. Op deze manier kri..
  Growth Zinkend is een zinkend voer dat een lagere eiwit gehalte...
  Excl. BTW: € 74,34 € 89,95

De waardering van www.visvoergroothandel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 72 reviews.